Salam . Saya harini 37w5d induce paksa bersalin ubat ketiga dah

Stakat ni ubat satu dan kedua baru 1cm hmmm yg ketiga baru ambik dr cek pkol 1pm nnti , dan kena puasa stakat ni smpai pkol 1 . Soalan jika bukaan xbuka jugak ape tindakan setrusnya ? Sye gbs positive xblh belon , sye nk minta czer je 😭😭😭 xtahan da sakit sangat #firstbaby #firstmom

5 Các câu trả lời

saya hari tu 2x induce je , sebab jantung baby lemah terus emergency ceaser .. semoga dipermudahkan urusan puan bersalin 🤲