Salam . Saya harini 37w5d induce paksa bersalin ubat ketiga dah

Stakat ni ubat satu dan kedua baru 1cm hmmm yg ketiga baru ambik dr cek pkol 1pm nnti , dan kena puasa stakat ni smpai pkol 1 . Soalan jika bukaan xbuka jugak ape tindakan setrusnya ? Sye gbs positive xblh belon , sye nk minta czer je 😭😭😭 xtahan da sakit sangat #firstbaby #firstmom

5 Các câu trả lời

Sama la dgn saya. Tadi kul 1pm dah masuk ubat no 2 induce sampai skg jam 11pm masih lagi 1cm 😭😭😭 sakit sgt. Sy x sanggup kena cek bukaan dgn contraction yg tiada bukaan langsung! Rasa mcm nak czer tapi takut jgk 😭😭😭

sllu induce maksimum 4 je rasanya. klau bukaan still sama je n baby dlm perut dh start stress n heartbeat drop, mmg automatic emergency czer trus. kawan sy ade sorg kena mcm ni.

1y trước

klau mcm tggu jela sis. sbb kawan sy aritu dpt 4 sbb dia ade induce belon skli sbb dia xde gbs. sy doakan semoga urusan bersalin sis dipermudahkan ye and dua2 sihat dan selamat.

selalu nya kalau poor progress bukaan ni nnt doctor akan ceaser awak. semoga proses kelahiran baby awak dipermudahkan. semoga awak dn baby baik2 sahaja❤️

saya hari tu 2x induce je , sebab jantung baby lemah terus emergency ceaser .. semoga dipermudahkan urusan puan bersalin 🤲

ketuk ketampi sis.....

1y trước

kalau mcm tu mntk ceaser klau dah xdaya....sbb sy poor prgress dulu dorg ceaser tp mmg bdan xdaya, sblm ceaser sy ktuk ktmpi buka la jgk 3 cm