Mnum air gula

Spew first time mnum air gula . Bleh share dgn fiqah takkk 🥺🥺🥺 11hb nie fiqah kne mnum 😭😭😭#ingintahu #firstbaby #pleasehelp #firstmom #bantusharing #seriusnanya

1 Trả lời

manis amat. mcm sy dh ppengalaman 5 x pragnan smua kna minum air gula. minum biar seteguk terus jgn kejap² berenti gerenti trasa nk muntaj. pas abis minum tu mnta kbnaran nurse minum air masak sikit utk bilas tekak.

2y trước

iyew kew wak . klau mnum . mnum smpai hbis trus eak . Manis dye tk blh bwak bincng ke😭😭😭