Nk tnye spe pengalaman ambik depo pernah lekat

Hi spe kt sini ibu ii yg amik perancangg depo pun bole lekat??brsama ngan suami mse 2 bulan lps brsalin? #SeriusTanya #bantujawab

2 Các câu trả lời

Awak try baca kt fb group mengandung bersalin apa semua tu. So far banyak yg saya baca terpregnant juga even ambil depo. Double triple protections are needed

sy pkai depo pun tetap suruh pasangan pkai sarung. bahaya klu terbabas, especially baru brp bulan bsalin..bdn xdan nk heal betul2