scan gender

spe kt cni due bln 8...mommy2 dh scan gender ke??lau kk,dktr scan gender brp w ..agk2 dh nmpk ke lau cek kt swasta

2 Các câu trả lời

mcm sy 20 weeks dr kk offer untuk tengok gender masa tengh scan tu . tp sy mmg dah siap2 scan detail kt swasta. kt kk dia tak detail scan mcm swasta. dia mcm just scan tumbesaran je sama ada normal atau x. kalau swasta mmg detail. tp tula. harga.. kne pandai pilih tmpt.

Saya due 17/8. Sekarang 18w. Last week dah pergi scan gender. Alhamdulillah dah nampak. Maybe sebab baby boy kot. Senang nampak pistol nye. Saya scan swasta. Kalau untuk scan kt KK hujung bulan ni. Masa 20w.