Nk tau gender

18minggu lebih scan dekat swasta agk2 dh boleh tau ke gender ? Scan dekat kk xnmpk. Sbb sy bdan berisi. Agak2 brpa bulan untk orang badan besar sesuai scan untk tau jantina ?

2 Các câu trả lời

Paling sesuai 20w keatas dah boleh buat detail scan kat klinik swasta. InshaAllah boleh nampak

3y trước

tadi sy pergi scan... npk baby boy tapi doc ckp 50/50 sbb bru npk dri 1 posisi je.. 24week keatas dia cakap insyaallah akan nampak lebih detail .lagipun ank mula2 kulit msih tebal dan baby pun kecik je lg.

better 20w keatas