bercak pada 6minggu kehamilan..

Sorry pic sedikit sensitif .. kalau ikut kiraan last period,harini 6minggu 2hari usia kehamilan.. Tadi pagi bangun nk mandi,ade bercak coklat cair sperti tertera pada pic...normal kah? Xde rasa sakit,hanya mild cramp skjp mlm tdi.. Adakah bahaya atau hanya bercak implantasi?

bercak pada 6minggu kehamilan..
2 Các câu trả lời

Usia kandungan kita sama. 6x pregnant, 3x memang keluar spotting mcm ni. Sekali gugur, 2x lagi tu alhamdullilah xde pa pe. Boleh jd normal sbb proses implantation dan boleh jd threatened misscariage. Better sis pegi klinik dan mintak doctor cucuk punggung utk kuatkn rahim dan mntak ubat duphaston.

Jika berterusan 3 hr pergi kk periksa..