Gigitan nyamuk ke

Sorry nk tanya . Ni nmpk mcm kesan gigitan nyamuk or kene cubit ye ? Sbb sy takut suami cubit baby je . Smlm dia yg jagakan baby . Pagi ni tgok ada merah2 mcmni . #pleasehelp #seriusnanya

Gigitan nyamuk ke
52 Các câu trả lời

Tak sis, kita bersangka baik..tapi kalau ada tanda macam ni sapukan dengan minyak telon..ada kat shopee,cepat je merah dia redah

nyamuk @ semut ni sis.. gatal tu.. sapu minyak yea.. baby saya hari tu, kena gigit nyamuk.. tak lena tido mlm.. gelisah dia..

sye letak mnyak yuyi atau ape2 cream gatal yg bersesuaian dgn kulit ank sis .. tp sye selalu pakai yuyi je .. hehe

2y trước

sma la.ltk myk angin xkisah ape2

ya allah😂... jelas dah tu gigitan serangga, cian suami kena syak cubit baby klau suami tau kecik hati c suami tu sis

kesan gigitan nyamuk atau semut jdi mcm tu..bukan kesan cubit.. 😉.. nti minta maaf dgn suami tau..😆

Tak kan suami nk cubit bby smpai mcm tu sis. Blh tgk tu mcm kesan kena gigit semut ke apa tu.

nyamuk tu sis..ank sy msa bby kna ggit nymuk pon cmni jgk jd.kulit msh snsitif.sian suami sis..

nyamuk atau binatang kecik lain yg gigit.. anak saya selalu jdi cmtu.. 2 3 hari hilang la

nyamuk mcm anak sya sllu kenah gigit trpksa pkai seluar pnjng dngn bju lengn pnjng🥺

Nyamuk sis. Gatal tu. Biasa sy letak bedak baby je. Kalau kena cubit dia x timbul.