Gigitan nyamuk ke

Sorry nk tanya . Ni nmpk mcm kesan gigitan nyamuk or kene cubit ye ? Sbb sy takut suami cubit baby je . Smlm dia yg jagakan baby . Pagi ni tgok ada merah2 mcmni . #pleasehelp #seriusnanya

Gigitan nyamuk ke
52 Các câu trả lời

kesan gigit nyamuk/semut tu . anak saya selalu ada. dekat kaki la pipi la 😁😁

macam x manis plak soalan yg sis tanya tu...rasanya tu bekas kena gigit serangga..

Nyamuk or semut, tpi biasanya nyamuk, sama pesis dengan gigitan dekat anak sya

Biasa semut ni sis, anak selalu naik mcm ni. Semut kecik2 banyak kt rumah🥲

nyamuk atau semut tu sis..klau kena cubit sllu nya lebam sikit bukan merah..

Mcm kne gigit serangga tu. Nyamuk atau semut... Sapu ubat.. Nt ilang lah...

nyamuk atau srangga2 yg d sisip tilam . klu d cubit msti htam suda😅

berbintat tu kesan gigitan nyamuk sis.. bkn cubit. klu cubit berbirat

Nyamuk or semut cmtu.. Anak sy biasa pernah cmtu..

2y trước

saya letak mopiko je

ni mcm nymuk nmpk timbul tengah tu..sapu ubat tau..gatal2 baby tu...