Tingkatkan sel darah merah

Sorry nak tanya sesiapa yg tahu, ubat ni menyebabkan najis jd bewarna hitam ka? 🥺 #mommybuntu

Tingkatkan sel darah merah
51 Các câu trả lời

benda ni lah buat aku sembelit😂

3y trước

saya pun makan tablet iron dari kk sampai 7 bln pregnant. lps tu kena sembelit teruk sebab saya dinasihatkan amik 4 biji sehari. sebab takut kena buasir teruk, saya tukar ke tablet iron yg berasaskan tumbuhan (plant-based) & dosnya saya amik utk samakan dos yg kk bagi (yg ni kena byk buat research & tanya dr dulu)

ya betul tu

ya betul..

ya. betoi..

Betul..

normal

ya sis

ye sis

Betul

betul