Perut kecik

Sorry nak tanya, normal ke eh 18weeks 5bulan tapi perut still tak nampak? Ramai yang tegur tak macam preg🥲

59 Các câu trả lời

normal sis. apalagi 1st baby. sya dulu 7bulan baru ada baby bump 😅 Dri awal smpai beranak xpnh beli baju baru sbb muat je pakai baju lama. sluar je kena beli sbb size pgg dh berubah masa tu tp still kecik je.

Normal awak.. panjang lg perjalanan.. perut tak besar tak mengah sgt awak.. tambah kalau 1st pregnancy, mmg ada yg perut malu2..nnt dh masuk 7 bulan ke atas, kdg bru nampak.. ad long as bby okay, jgn risau ye

Saya sampai orang cakap perut macam kenyang dan bukan preggy, perut start nampak macam preggy tu 32 weeks, sekarang pun orang cakap kecil, ni masalah manusia, asalkan doc cakap baby sihat tu jek penting

Normal aje sis janji baby dlm kandungan sihat, sy dulu mse pregnant sampai nk melahirkan pun still perut kecil. Org igt bru 4 5 bulan padahal tgh tggu hari, btw bdn sy ni kurus tinggi 😂🫣

sama mcm saya 🥺 now dah 20weeks perut mcm buncit biasa je seluar jeans pun masih muat haha jalan pun x macam org mengandung sbb xde perut but alhamdulillah baby membesar dgn sihat 🥰🥰

Saya dah sampai nak masuk 7 bulan orang cakap badan kecik mcm tak pregnant. Skrg nak masuk 8 bulan dah semakin menampak. Ada orang baru berapa week dah nampak. Ada org hujung2 baru nampak.

saya MMG Dr anak 1 sampai anak 4 MMG xnmpk..semua org ckp eh bila masa mengandung tahu2 dah bersalin..sbb badan saya jenis kecik .n saya suka masa mengandung pakai baju yg besar ..

18weeks baru lagi sis, saya yg third tmestr ni pun terasa perut kecil. tpi tkda sape tegur lah. takpe perut kecil ke atau bsr tk kesah janji baby sihat n cukup sifat

Same la mcm sye. Now dah 29w tak nmpk mcm preggy. Nampak mcm perut buncit mcm sebelum preggy jugak. Hahahaha kalau pakai baju besar mmg tk nmpk lngsung perut ni .

Saya pon pregnant 6 bulan perut lngsng tak nmpk,tapi sy enjoy jer.. Skrng pregnant lagi 4 bulan dah pon tak nmpk baby bump lagi. Dah biasa😅