Perut kecik

Sorry nak tanya, normal ke eh 18weeks 5bulan tapi perut still tak nampak? Ramai yang tegur tak macam preg🥲

59 Các câu trả lời

Saya nak masuk 7 bulan baru nampak perut. Tu pun perut macam mengandung 4 bulan 😆 seronok perut kecik ni. Banyak baju seluar boleh pakai.

normal je. janji perkembangan baby sihat bila scan. siapa yg berani cakap2 tu babap diaaa... 🤣🤣 biasherr sangat tuuu semua nak tegur

normal jee awak, depand on badan. Sy ni dah masuk 7 bulan. Ramai yg xperasan sy pggy. Tambah2 kalau pakai bju yg loose mmg tak npak.

bila sis dh jdi mak nanti sis akan fkir perut bsr tu tk ptnng pon yg pntng ank kuar nanti sht tkyah ulang alik sepital hah mcm ru

Normal as long as ukuran baby / tumbesaran baby seiringan dgn usia kandungan. Sy 8 bulan mengandung orang ingat baru 4 bulan 🤪

Sy dh msuk 8 buln..ada jugk yg ckap hah 8 bulan, kecik ja perut.. Org yg ckp tu tktau sy nk brnyawa pn susah sbb mengah😂

Setiap kandungan itu berbeza. Boleh jadi itu kandungan pertama, maka otot perut masih kuat, maka boleh tampung kandungan.

sama la sy ank yg ke5 pn dah 27w perut kcik xnmpk sgt...30w nti bru nk scan tgk baby cm mne...arap baby kt dlm sht2 je...

normal. saya 6 Bulan baru nampak perut, 25 minggu org tegur mcam 4 Bulan 😅 tapi saya suke je Sbb sng kurus 🤣🤣