Najis baby

Sorry gambaq sedikit mnjijikan tp sy nk tanya normal ke najis baby mcm ni?? Dan ank sy selalu mngerang dan kadang2 dia smpai mcm nk nangis teran berak tu dia teran mcm org dewasa teran taik keras tu 😅 ##firstmom #Sharing_dong_Bund #ingintahu #bantusharing

Najis baby
2 Các câu trả lời

Anak saya mnm susu fm similac lactose free pun poo dia mcmni. Tp lagi hijau lumut.. dia poo 3hari sekali kdg2 2hari skli. Tk keras tk cair. Okay jee mcmni. Tkthula kalau tk okay kan🙁 saya pun first mom

likat ni. mmg la sakit klu bby mmbuang. fm ke?

2mo trước

Owh ok terima kasih ye sis atas jwpn... memang ingt nk tukar dh susu fm tu ....