20week

sorry first time so nak tahu.. boleh ke kita rasa heart beat baby dlm perut.. klau blh biasa rasa dkt bahagian mna?

8 Các câu trả lời

Msa preggy dlu..baby da 8bln..sya blh rasa heartbeat dia..mngkin sbb dia da bsar..dan x bnyak ruang dlam perut da..yg lucu..2 anak sya..time sya mngandung..dua2 pn kuat hiccup msa dlam kndungan..kdang 3-5 mnit hiccup bru stop..smpai whatsapp doc sya..tnya normal ka tidak..doc ckp ok ja..hiccup bgus utk janin dlam kndungan,blh melatih kekuatan paru2 janin..

5y trước

Blh rasa klu baby tgah hiccup a.k.a sedu..hihi..mcm sedu org dewasa jga..cuma dia agak slow skit..

xtntu bby dok area mna..tp yg dgup kuat tu heartbeat bby nurse bgthu.. kdg kiri kdg knn kadang tgh2..😂😂😂 blh rasa..try letak tgn..cari slow2..mmg akn ada rasa..

Hi mom..biasa kalau nk dgr heartbeat anak guna alat yg nuse selalu guna tu..ade jual kt shopee..bhgian mana tu x sure sbb anak ni kdg dok kt belah kiri,kdg kanan..

Cuba sis baring. Tengok perut semasa bernafas. Bila sis nampak perut berdenyut denyut, ha itu lah heart beat baby.

Sy dlu dpt Rasa.... Tapi tak sure.. smada sy ke bby pnya hearbeat.. 😂😂 dkat area pusat😌

5y trước

Rasanya tu nadi mommy.. sy pon rasa kadang2 😄

Biasa kat belah tepi. Tetapi baby kan suka pindah2. So susah juga nak cari.

Pakai doppler. Tapi kdg2 susah nak detect. Kena pandai cari mcm nurse.

Heart beat tak bole.. tp prgerakan baby bole... klu bby active..😌

5y trước

tpi rasa mcm denyutan.. tu yg confius sbb first time