Why Always Stupid Question

Sorry agk kasar tilte but tlg la jd bijak sikit klau nk tye soalan Memg la org xkn jwb klau soalan tu xvalid n hnya doctor n nurse je kot blh thu jwpn berkenaan Dlm ni bkn nye semua nurse n doctor Klau nk tye pendapat tu lain la Ni soalan semua menyakitkn hati Ap slh g klinik jmpe doctor tye n xperlu nk tye soalan xbijak dlm ni Tolang la jd bijak dh 2020 kot

1 Trả lời

Tak semua org 'bijak'. Mmg ada yg 'tak pandai'. Tu je jawapan dia. 😁 So kalau nk jawab, jawab. Xnk sudah...

5y trước

Hahaha.... Btl² but jgn nmpk sgt xbijak tu... Better refer pd yg pakar dr tye dlm ni xdpt pe jgk