Excited tgk jantung berkedip & the hearbeats😍

Soo nervous to scan this time aroundd but Alhamdulillah finally get to see his/her beating heart😍 & doc tunjuk wave heartbeat dia. My day is definitely made. Mohon doa semua semoga this pregnancy goes smoothly sampai delivery #exectopic ##firstbaby #7weeks4days

Excited tgk jantung berkedip & the hearbeats😍
9 Các câu trả lời

Saya semalam scan 6w5d. Alhamdulillah dah nampak heartbeat jugak 🥹 mashaAllah best day ever. Edd 13/11/2023. InshaAllah semua baby november ni kuat, sihat and kita semua mommies dipermudahkan sampai bersalin aamiin 🤲🏼❤️

1y trước

Ameen ya Rabbal Alaminn 🥰🥰

EDD kite lebih kurang. Saya 14/11. 18/3 haritu scan nmpak kantung size 5w5d and yolksac. Nnt 4/4 repeat scan smoga nmpak heartbeat juga. Doakan tau 🥰

1y trước

edd kita sama

tahniah sis, semoga baby membesar dengan kuat & sihat. saya doakan dipermudahkan urusan sis 🫶🏻 doakan saya juga dapat tgk hearbeat baby nanti.

1y trước

Semogaa dipermudahkan urusan siss juga and semog dapat tgk heartbeat babyy Ameen YRA🥰

Alhamdulillah sis. So happy for you 🥰 semoga Allah permudahkan semua urusan sis dan bakal bakal ibu yang lain.

1y trước

Thank youu sisss Ameen YRA😍

Congrats sis! Jaga pemakanan jaga diri. Jgn buat kerja berat. EDD kita lebih kurang, i 6/11 insyaaAllah ☺️

1y trước

Aamiinn

Tahniah sis, doakan saya dapat tengok baby and heartbeat juga. Berapa weeks tu?

1y trước

Ameen.Terima kasih sis doakan saya ❤️🤍🫶🏻

tahniah sis..jaga diri baik-baik ya

1y trước

InsyaAllah tqqq 😍😍

Tahniah! berapa weeks tu?

1y trước

Ada hashtag tu 7w4d

Puasa macam biasa je ke..?

1y trước

Yess so far 4 hari puasa Alhamdulillah okay. If x okay mmg saya akan berbuka je😊