bercakap

My son already 4 month..tp asyik nk bercakap jer..is it normal?

36 Các câu trả lời

Normal tu,baby sya plk 4bln sdh mnta tatih nak berjalan je pdhl baru je pandai tengkurap Lain budak lain perkembangan

Anak sy 2 bln lebih pn asyik nk ajak borak.. Kdg 3 4 pg pn kne lyn dia.. Xmau tdo smpai ke pg..

Normal.. bby sy sejak umur nk masuk sebulan, mengomel je keje.. nak² kalau tgh menyusu..

Normal sis, mybe dia slalu nampak sis slalu ada ngn dia kan, so layan kan aha, 😘

baby sy 2 months and half dha pndai ajak borak😁so kita pun excited layan jg

Comelnyaa .tak sabar nak melalui saat tu nnt..comelnya telatah tu kan...

5y trước

Aminn..smoga puan slmat bersalin nnti..

Normal. Maybe baby nak comunicate dengan mommy tu. Ish comel nya

Yes normal mummy,baby sya pon mase 3months bnyk nak bercakap

Anak saya dari 3month asyk berckp je 😅 normal je rsanya

Normal awak。 layan je nanti cepat dia cakap