Trimester 2

Soalan ne agak sensitive sikit. Ade ke mommy mse trimester 2 nafsu makin tinggi? Klu ingin bersama suami ada komplikasi ke? Contoh pendarahan? #seriusnanya #ingintahu

2 Các câu trả lời

depends . saya masa 1st trim nafsu mencanak . always bersederhana and be gentle okay . kalau ganas sangat boleh jadi pendarahan sebab semua cell dan kulit mommy tengah soft, easily bleed. saya pernah kena masa 23weeks tapi syukur takde benda yang serious.