hai.momy.. ade x sni bleeding ...smlm sye mglmi bleeding...ade ketul2 ade scn...tp ade kntung sje..isi blum ade lg..bru 6 mggu

Sni ade x momy bleeding

2 Các câu trả lời

Doc ada bagi ubat tak? Bleeding ni normal utk sstgh org. Tp blh jadi ancaman kguguran utk yg lain plak. Tu yg ssh nak jwb. Sis kene follow up dgn doc slalu la utk scan bayi..

Hye sis...sy bleeding jgk...tp cikit ja...doktor ckp normal...melainkan klau bleeding sakit perut tkar pad smpai 2 3 kli tu kna p hospital