scan

hi smua..nk tnya..doktor bgtau usia kandungan saya 4 weeks++..nurse bgtau 5weeks++..tp scan langsung x nmpk kantung..normal ke..?risau sbb dh dkt 5 tahun tgu rezeki ni..ni yg 1st

3 Các câu trả lời

4 or 5 weeks x nmpak kantung masih normal...mybe 6 weeks akn nmpk kantung...

5y trước

Yup btol...ade yg ckp bwh 14 week mmg nmpak kantung...ni mmg x btol...suke bg maklumat salah

awl lg sis. tunggu dlm 8week ke atas insyaallah Ada rezeki sis

Normal sis sbb bby keci lg..