Mcm mna nk naik berat bdan

hi smua , skrng dh 9 weeks tpi berat still sama . selera mkan kurang nasi skali je sehari itupun stengah genggm je dpat telan . slain dri nasi mcm mee ke mihun boleh mkan lgi tpi dlam kuantiti sikit jgak🥲 next appointment minum air gula risaunya tk dpt telan😓 mcm mna nk naik kan berat badan #firstmom

2 Các câu trả lời

1st trimester sy hilang 5kg sebab mabuk.. Masuk 2nd trimester 2kg pin tak sampai w/pun selera makan dah ada.. Asalkan baby sihat, takde masalah

3y trước

Sy takde pun kena marah.. Sebab dah nak masuk 3rd trimester pun berat tak naik banyak.. 2kg pun tak sampai.. Janji baby dengan ibu sihat, takde masalah.. Sy memang jenis berat susah naik