Mcm mna nk naik berat bdan

hi smua , skrng dh 9 weeks tpi berat still sama . selera mkan kurang nasi skali je sehari itupun stengah genggm je dpat telan . slain dri nasi mcm mee ke mihun boleh mkan lgi tpi dlam kuantiti sikit jgak🥲 next appointment minum air gula risaunya tk dpt telan😓 mcm mna nk naik kan berat badan #firstmom

2 Các câu trả lời

Awkk. Saya pun 1st tri tk naik berat. Saya underweight. Berat sy turun masa 1st trimester. Tapi bila dh masuk 2nd tri, berat saya naik smpai 4kg sebulan. Nti 2nd tri ada selera nk makan tapii awk jangan jadi macam saya 😹 saya underweight boleh naik max 2kg je sebulan tp disebabkan sy naik lebih dari 2kg, saya kena ulang alik kk untuk check bp. Penattt haha tapi salah sendiri lh makan tk ingat dunia 🤪

2y trước

yeke , dh takut overweight pulak nnti🤣 . tula baca ramai ckap sec tri selera mkan bertambah . tnggu msuk sec tri mcm mna😬 , terima kasih sharing info

1st trimester sy hilang 5kg sebab mabuk.. Masuk 2nd trimester 2kg pin tak sampai w/pun selera makan dah ada.. Asalkan baby sihat, takde masalah

2y trước

Sy takde pun kena marah.. Sebab dah nak masuk 3rd trimester pun berat tak naik banyak.. 2kg pun tak sampai.. Janji baby dengan ibu sihat, takde masalah.. Sy memang jenis berat susah naik