pregnant

Hi smua... Nk tny...i bru 7 hari pregnant.. Tadi p scan x jumpa kantung.. Izit OK... Normal keep tu.. Risau sngt sbb 1st bby... Tdi doc buat upt jugak nampak very light

2 Các câu trả lời

Sy pn mcm ni tp msa 6w, upt sy peak, sgt terang. By 7w, dh start samar, 8w weak n some negatif. Tp scan kntung membesar. Msa tnya doc, doc kata once dh nmpk kntung jgn cek upt lg. Sbb blh jd hcg tlalu tinggi smpi upt xleh detect dh. So jgn risau ya☺️☺️

Seek second opinion