baby cephalic utk 36w

hi smua, nak tnya ye. klau 36w baby cephalic dia mmng akn trus kekal smpai bby kluar ke? atau ada sbrg kmngkinn tak kpla bby pusing ke atas blik?

2 Các câu trả lời

Selagi tak keluar selagi tu baby boleh pusing2 bak kata nurse. Jadi selalu la ckp dgn baby minta dia duduk je bawah jgn pusing dah haha

6mo trước

Haah2 betul juga tu. Kalau air ketuban dah sikit susah dah la baby nak berpusing.

usually tak pusing dah.... cuma pnglmn 32w kepala dibawah, 35w kepala diatas, 37w kepala dibawah.

6mo trước

oo. okay2. tq ya