down

Hi smua.. mcmna ya cara nak hamil lgi. Ada tips tak... skrg sy rsa down sbb ingt bulan ni boleh dah hamil lgi.. tapi rupanya x semudah yg d sangka.. kcwa rsa bila haid dtg sprti biasa.. ??? sy bru kgguran bulan 6 haritu.. skrg nak ttc... Ada org kata try makan jamu mcm royal v?

1 Trả lời

Hurm sis jgn stress2 dia akn trjd bila mood kita ok..kne hppy n no stress... In shaa Allah smua akn d prmudahkn...dgn sis kne tahu waktu subur sis bile tuk brsm dgn husben... Mcm mmbr sy amalkn madu turkey...alhmdulillah lepas lm ttc Trus preggy

5y trước

Ok trma kasih sis.. kwn sis tu makan madu turkey wawa zainal ke? Brpa lama dia ttc?