makan maggi

Hi smua, boleh ke awal² trimester makan maggi? Bila makan nasi je tekak rasa loya ? sampai taktau dah nk telan apa. Semua benda tak kena dgn tekak. ?

1 Trả lời

bole buat cara ni. mi tu rendam dalam air, dah kembang, air rendaman tu buang, tukar air panas baru. rempah dia pakai separuh ja, supaya tak masin sangat. tambah telur tambah sayur.. nyummm..sedapp, sy tengah type ni pun trliur sndiri. hehe😅

5y trước

alala...sy pun masa awal2 hari tu punya la mengidam makanan tradisi family suami, padahal tak pernah2 suka makan sebelum ni. . 1st preggy masa anak sulung, sy tak pernah mengidam apa2, just makan apa yg ada. 2nd preggy ni baru rasa mcmana perasaan mengidam tu, makanan tu tringat2 sampai air liur tu asyik mengalir, seminggu mkn benda tu 3 4 kali..adeh la...😅