Ada tak ibu² still pakai kan mitten kat baby 3bulan?Nk buka mitten tp dia mcm geram sngt usik muke

Smpai luke dalam muke baby 😩#firstbaby #pleasehelp

2 Các câu trả lời

potong kuku kerap kikir kn xbg tajam..kne cuba buang jgk..sbb bb tgh explores tgn die sbb tu merata mencakar..bile dh terbiase nnt akn kurang bb cakar muka..ikut 3 bln tu dh besar..biase mittens dlm 2 week plg kjp dn plg lme smpai pntang.

bukak je.. biar dia belajar capai benda2.. kerapkan lah potong kuku dan lap pakai air bersih.