serammmmmmm!

Smnggu lbih dh bptang,,smlm berak dh mcm org nk beranak. Berak terpaksa baring sbb dh x mmpu bdiri,taik keras. sakit sgt kt tmpt buang air bsar.. lbih skit dri beranak normal n hri ni punggung ngilu2.. ?????

36 Các câu trả lời

Try mkan buah oren dan minum jus oren.. Doktor suggest kat saye mse lepas brsalin haritu.. Untuk senang lawas buang air besar

Paling seram sy da 1 bln 22 hri branak still rasa sakit nak mbuang.. sakit dia lepas buang tu kentut pun bpikir... Sakitt gilaa...

Selagi xmembuang selagi tu la sakit ya tuhan je tahu😂😂 nak Jalan pun susah mcm nak beranak balik

Sy bersalin normal pun seram nak berak sbb sembelit. Sy suruh husband beli ubat di farmasi. Lactuk

5y trước

Lactul

Sis bnyk makan oren sunkist @ minum air sunquick mandarin . Pastu banyakkan air suam .

Nak berak mmg seram..huhuhu elakkan minum air milo...boleh nangis sorg2 dlm tndas..

ade yang kata phytonatal ok.. melawaskan.. tapi belom ade pengalaman..

Saya makan ubat nona roguy(phytonatal) Lancar jaa berak..😅

5y trước

Lactul (solution) pun blh cuba sis.. phk farmasi kta x kcau bby yg myusu

Sy mkn betik..buah2 ..kurma pastu taik mudah kluar

Mkn nonaroguy phytonatal.. cnfirm tahi lembut..