Sis meluah

Smlm craving mcd tapi harini suami dpt turun pergi beli. Lepastu dia sudah beli tetiba dia accident langgar kereta org sbb org depan break mengejut. Motor suami tercalar. Now saya rasa bersalah sangatt. ???

5 Các câu trả lời

Sy plak dlu craving mcflurry oreo. Skali hubs bwak balik yg durian. Org kat kaunter salah bagi. Dhla time tu hujan suami balik naik moto. Rsa brslah sy ckp xpa syg mkn jugak. Dia xbg. Tkut efek baby. Dia patah balik g mcd naik keta plak tukar aiskrim baru. Rasa brslah hilang lpas tgok mcflurry dia bnyak lg. Yg sy dh habis. Snyum skit. Dia kasi smua..haha.. ya Allah..ap punya bini..🤭 Sis.. jgn pk bukan2 ya.. 😅malang xbrbau.. tenangkan diri.. take care 😊🧡

huhu sis jgn fikir bkn2 fikir tu ujian smuanya..Klu fikir ngtif effect bby..Xade sebab musabab klu xkuar pon mngkin next2 ade ujian..

Bestnya mengidam ad suami carikan..sy dgn suami pjj, semua benda kena buat n cari sendiri..huhuu

Jangan fikir bukan bukan sis. Bukan salah sis. Bende dah nak jadi.

Don't worry it's not in your control