masuk wad

Smlam sy da bertnyakn tntg berat bby..hari ni sakit kerap2 dan kena tahan wad..jalan bru buka 3cm,,doakan sy ye mommy semua,sy juga doakan kalian jgk..amin

7 Các câu trả lời

Semoga dipermudah sgla urusannya kak.. aamiiin.. suami dah blh tmn kh kt labourroom n ward room hospital krjaan?

4y trước

*Makasee

Semoga urusan bersalin dipermudahkan, ibu dan baby diberi kesihatan yg baik dan diberi perlindungan Nya...

4y trước

Alhamdulilah.. Selamat bepantang ya 🤗

Semoga dipermudahkan segala urusan.....dah bersalin la tu ye?

4y trước

Alhamdulillah....tahniah...

Bestnya dah nak bersalin 😃

4y trước

Alhamdulilah 😍

Semoga semua baik baik saja

4y trước

Alhamdulilah slamat bersalin..

Aamiin

Aamiin.

4y trước

🤲tima kasih