38 weeks

Nervous betul??semoga dipermudahkan semuanya. Mommy2 doakan saya ye??

28 Các câu trả lời

In sha allah...smoga d pmudahkn sgala nya..jom join group..blh share apa saja.. https://chat.whatsapp.com/FerWesZrVDt02UWLSbAkdk

Sama lah..saya pun 38week...dup dap dup dap ni....takutt tapi excited nanak bby..😣😣

Sy pun 38w2d tp baby mcm selesa jee kt dalam xda tanda lgi xsbaa nak jmpaa baby

Semoga semuanya dipermudahkan 😊😊 saya 36week pon dah boleh rasa seram nyeeee

semoga dipermudahkn..rajin2 brjln,supaya sng nk brsalin

Semoga dipermudahkan semuany mommy...aminn 🙂🙂

inshallah semoga dipermudahkn segalanya mom😍

Sama lah kita.. Semoga dipermudah ya mommy🌹

Smga d permudahkn sgla urusan b'salin sis..

Smoge dpermudahkan puan..Aamiin..🤲🏻