seandainya....

Hari² saya pikirkan perkara y sama.. ? bila lh saya merasa pregnant mcm ibu² d luar sna....dan perasaan teruja bila dpt 2 Line...

37 Các câu trả lời

Sis try la tgk fb biji zuriat makcik mah... blh try mkn biji zuriat homemade tu..ikhtiar mn tahu ad rzki dgn izin Allah... sy doakan semoga sis dimurahkan rezeki baby..aamiin

5y trước

Amiinn...tq sis 😘

Sama la sis. Setiap kali nak dekat period memang berharap sangat dapat upt double line. Doa jela banyak2. Semoga kita beroleh rezeki zuriat dalam masa terdekat ni 🙂

5y trước

Amiinn...yah sis....sentiasa bermain d fikiran ni..😔

Sabar sis.. Byk kn doa, usaha & tawakal. Perancangan Allah akn indah pada waktunya. Insyaa allah semoga sis dikurniakn zuriat yg soleh & solehah.. Aamiin..

5y trước

Ea sis.Amiinn...tq doa nya....😌

InshaAllah..Ada rezeki awak nnt..Cuba amalkan quranic food spt myk zaitun, Pati delima, madu..smbil tu jgn berputus ASA berdoa Pd Allah SWT..

5y trước

Ok Murnie...nnt sy cuba yah 😌😌

Semoga kalian yg masih menunggu akan dapat berita baik tak lama lagi. Dimurahkan rezeki zuriat soleh solehah. Aamiin 🌹💕

5y trước

Amiinn....tq sis 😘❤️

InshaAllah bila sampai masanya sis.. Allah tahu apa yg terbaik utk hambaNya.. Mcm saya, saya tak sangka boleh mengandung lepas 4y ttc..

5y trước

Wahhh mesti perasaan y tdk terhingga tu kn sis..tahniah ❤️❤️

Doa, usaha&tawakal... Smoge ade rezeki sis kelak... Sy 2 tahun menanti akhirnye Allah kurniakn zuriat di dlm rahim ni... Now 34week

5y trước

Tq.. ☺

sy pun pnh rasa yg sama sis bnyk kn bdoa jaga pmakanan amalkan asid folik insyallah ada juga rezeki sis 😊

5y trước

Ea sis...Allah saja y tahu...

InsyaAllah moga ada rezeki sis ♥️ doa baik2 mudah2an allah beri rezeki cahayamata untuk sis dan suami .

5y trước

Sama sama ♥️

In sha Allah ... suatu hari nanti ... semoga dipermudahkan .. jgn berhnti berdoa ye . 😙

5y trước

Amiinn..ea sis...😘 Doakan yah...