need to know

Hai prengnant ladies Nak tanya uolss ade tak sesape kt sini yg brt bdn tak naik² wlupun kndugan dh 8bln mcm sy?? Any tips or advice utk sy naikkn brt bdn..? Sblom preggy 45kg during prgnancy just 48-50kg only

1 Trả lời

Berat saya tak naik.. jangan risau.. asalkan baby’s growth is ok, then tak perlu bimbang

5y trước

Msa scan baru msuk 7bln hri tu bby berat 1.22kg jee.. Kalau dlu suami sy lahir pramatang 7bln lebih dh 2.6kg.