Perkembangan baby

Baby da 2 bulan tapi bila main dgn dia ...dia x senyum pun tapi banyak da bunyi² dia keluarkan ...okay ke mcm tu??sebab Sye Ade Bace baby akan ikot perkembangan ikut tarikh due...sebab baby Sye lahir 37w5d ...ape pendapat mommy ??

2 Các câu trả lời

2 bulan tu anggaran. ada cepat sikit ada lambat sikit. normal tu. dia lambat sikit yg ni maybe dia akan cepat sikit yg lain. dah banyak bunyi tu, tak lama lagi pandai lah senyum tu. banyakkan senyum bila sembang/main dengan dia. awal2 belajar tu nanti senyum dia ada kuota, sehari sekali je tu normal.

Sis selalu lah ajak dia borak2 agah2 dia. Baby sy 2bulan jgk skrg dia pandai dh pandang kita borak2 tegur2 kita lepas dia susu @ tukar pampers.