Perut kecik

Sapa kt sini dah nak masuk 12w mengandung tpi still perut kecik..Angkat tangan🤣 #ingintahu #firstmom

48 Các câu trả lời

sy babybump npk msa 28w++. beranak 37w5d, 2.39kg sj.. tp berat bdn sy dri 58-78kg hehe 😂skg 62kg

alamak saya plk..baru 10minggu..perut nmpk mcm 6 bulan dah🤣🤣🤣kulit perut tebal kot

4t trước

dah pernah mengandung ke sis?

saya 18 week.. tp xnmpk perut lagi.. masa preggy anak sulung , msuk 8 bulan baru nampak perut..

sy smpai 26weeks perut masih x nmpak..its normal dokter kata..ikut jenis rahim kita mcm mana..

12w mmg xnampak apa..paling awal timbul masa 5bulan tu pun nampak timbunan rahim yg kecil

Dah 14w tapi perut masih kecil ☺️ yg penting baby sihat mak pun walafiat 💪🏻

Sama. Masih kecil saja. Tak sabar mau tgk perut wife sy makin besar dan besar…

Saya 5 bulan pun customer tanya "awak dah kahwin ke" sbb perut tak nampak 😂

Normal tu.. Saya dah masuk 7 bulan hamil, baru tak boleh sorok perut. 😁

ya sama.🤭 sampai beranak pun masih kecil 1st bby mmg mcm tu kunun 😂