Perut kecik

Sapa kt sini dah nak masuk 12w mengandung tpi still perut kecik..Angkat tangan🤣 #ingintahu #firstmom

48 Các câu trả lời

Saya pregnant 16minggu masih boleh pakai seluar jeans 🤣 ni dah 24minggu baru naik sikit perutnya. Tapi Alhamdullilah, buat details scan baby membesar dengan elok.

🙌🏻 31 weeks baru nampak perut kalau pakai baju ketat. Pakai longgar, orang tak perasan. Sebelum ni orang tak perasan pun pregnant. Dah second pregnancy ✨

kawan saya badan kecik kandungan 11/12 weeks dh nampak baby bump, saya badan berisi dah 13 weeks tak nampak lagi.. dia ikut badan juga la kot, lain-lain orang ☺️

4t trước

sye pon badan kecik gak tpi nmpak mcm perut kembung je😂😂😂😂😂

Saya 28 weeks perut tak berapa nampak pun. Org ingat buncit je. Stgh mommy ada je yg perut mmg kecik. Atas org sis. Biasa 12 weeks awal lagi nk nampak perut

awak saya masuk 5,6 bulan pon masih tak nampak lagi perut, kawan2 opis pon ramai tak tau saya pregnant melainkan mereka tanya, tau2 dah bersalin hehehe

sy dh 31 weeks 6 day perut kecik je first mom semua org tk caya dh 8 bln tggu menghitung hari je ini sbb ada GDM kene serah diri awal

Sy masuk 32 weeks baru perut nampak.. Semua org terkejut bila sy bagitahu dah 32 weeks.. Haha.. Tp alhamdulillah aurat terjaga..

saya 18w pun perut masih kecil. tapi dah mula rasa tendangan bby dah alhamdulillah hehe. jangan risau 12w mmg kecil lg awak.

sis..Sy dah masuk 7 bulan..masih ramai kata yg X nampak peyut.. hihihi..xpe.. Alhamdulillah..aurat terjaga..

saya badan Cubby so org Tak nampak dan 12 weeks kecik je sama tak nampak mcm org mengandung pun.. 😆😆