BABY NB HOBINYA TIDUR

normalkah baby umur tak sampai sebulan lagi tapi tidur je kerjanya waktu siang?😅 bangun pagi tu saya mandikan lepastu bagi susu dan dia terus tidur . nanti nak susu lagi baru dia bangun , kadang2 saya yang paksa dia menyusu sebab dia tidur tu lama sangat😅 lepas menyusu sambung tidur lagi . macam tu jela rutin dia sampai ke petang . tapi waktu malam tu dia berjaga pula sampai kesubuh 🤣🤣🤣

15 Các câu trả lời

ye btol newborn memg kuat tdo.. cuma nya baby x tw beza siang dan mlm lg.. awak bley try slow2 ubah rutin..

awak yg kena ubah polar tido baby awak. sebab baby nb xdpt bezakan malam dan siang.

normal sis..tp waktu menyusu kena kejut .saya smpai nk nangis kejut x bangun²😂

normal je.. semua nb mcm tu.. nt makin besar berubah lh waktu tidonya

normal nb xble beza siang mlm lg dn mmng kuat tdr