𝙣𝙖𝙠 𝙩𝙖𝙣𝙮𝙖 𝙗𝙚𝙩𝙪𝙡 𝙠𝙚 𝙠𝙚𝙡𝙖𝙣𝙙𝙚𝙧 𝙥𝙚𝙧𝙞𝙤𝙙 𝙩𝙚𝙠𝙖 𝙬𝙖𝙠𝙩𝙪 𝙨𝙪𝙗𝙪r

𝙗𝙚𝙩𝙪𝙡 𝙠𝙚 𝙠𝙖𝙡𝙖𝙪 𝙢𝙚𝙣𝙜𝙜𝙪𝙣𝙖 𝙠𝙖𝙣 𝙥𝙚𝙧𝙞𝙤𝙙 𝙠𝙚𝙡𝙖𝙣𝙙𝙚𝙧 𝙠𝙞𝙧𝙖 𝙬𝙖𝙠𝙩𝙪 𝙨𝙪𝙗𝙪𝙧 𝙠𝙞𝙩𝙖..𝙨𝙗𝙗 𝙥𝙚𝙧𝙞𝙤𝙙 𝙩𝙠 𝙣𝙤𝙧𝙢𝙖𝙡 ...𝙡𝙖𝙨 𝙖𝙢𝙗𝙞𝙠 𝙙𝙚𝙥𝙤 𝙗𝙡𝙣 8/23 𝙩𝙪𝙧𝙪𝙣 𝙥𝙚𝙧𝙞𝙤𝙙 20/9 𝙨𝙖𝙢𝙥𝙖𝙞 𝙗𝙡𝙣 11 𝙩𝙠 𝙝𝙚𝙣𝙩𝙞² 30/11 𝙡𝙖𝙨 𝙥𝙚𝙧𝙞𝙤𝙙 𝙙𝙣 𝙨𝙚𝙠𝙖𝙧𝙖𝙣𝙜 𝙗𝙖𝙧𝙪 𝙙𝙥𝙤 9 𝙘𝙚𝙠 𝙪𝙥𝙩 𝙨𝙖𝙢𝙖𝙧² 𝙨𝙖𝙢𝙥𝙖𝙞 𝙟𝙪𝙡𝙞𝙣𝙜 𝙢𝙖𝙩𝙖 𝙩𝙚𝙣𝙜𝙤𝙠 😂#pleasehelp #ingintahu

3 Các câu trả lời

kalau period tak regular, atau regular tapi cycle length bukan 28-30 hari macam average, selalunya kalendar period tu tak tepat. better monitor cara lain.

klau stop cucuk depo slalu memg period xtratur lg.. sy dlu lps 3 or 4bln bru teratur balik period..dh teratur bru pkai app kelander ..

klu period ting tong better celup opk. kalender ni utk yg period dia on time

10mo trước

haah. mcm sy period on time..lari pun 2-3 hari. so far mmg kena la waktu subur. tapi still celup opk sbb yelah mkn perancang juga..kalender ni just prediction, nk tepat kena celup juga