𝙥𝙖𝙮𝙪𝙙𝙖𝙧𝙖 𝙨𝙖𝙠𝙞𝙩

𝙨𝙝𝙖𝙡𝙤𝙢 𝙢𝙢𝙮 𝙨𝙚𝙢𝙪𝙖 𝙣𝙖𝙠 𝙩𝙖𝙣𝙮𝙖 𝙥𝙖𝙮𝙪𝙙𝙖𝙧𝙖 𝙨𝙖𝙠𝙞𝙩 𝙙𝙖𝙣 𝙢𝙚𝙢𝙗𝙚𝙣𝙜𝙠𝙖𝙠 𝙞𝙩𝙪 𝙩𝙖𝙣𝙙𝙖² 𝙝𝙖𝙢𝙞𝙡 𝙠𝙚 ...𝙗𝙚𝙨𝙚𝙧𝙩𝙖 𝙙𝙚𝙣𝙜𝙖𝙣 𝙡𝙤𝙮𝙖 𝙨𝙚𝙢𝙪𝙖 𝙖𝙙𝙖 𝙩𝙖𝙥𝙞 𝙘𝙚𝙠 𝙪𝙥𝙩 -𝙚𝙫 𝙩𝙠 𝙩𝙖𝙝𝙪 𝙥𝙧𝙚𝙜𝙣𝙖𝙣𝙩 𝙠𝙚 𝙖𝙩𝙖𝙪 𝙩𝙖𝙣𝙙𝙖² 𝙣𝙖𝙠 𝙥𝙚𝙧𝙞𝙤𝙙 ##seriusnanya #pleasehelp #ingintahu

3 Các câu trả lời

Shalom.. Klu sa hari tu, bgtu jg cuma paling ketara tiba2 rasa nda sihat, rasa malas. Bdn panas tpi nda demam.. lewat jak sehari period sa, trus sa check & +ve.. rasa excited kann mau check? Tapi kena sabarrrr 😆 tunggu brapa hari lagi ya..

10mo trước

Nahh.. samalah 🤣 sa lagi excited baby ni kali sbb lamaa tunggu bru ada

sakit & bengkak breast, loya semua boleh jadi progesterone symptom sis. tunggu few days kalau belum turun darah juga repeat UPT.

10mo trước

𝙤𝙠 𝙩𝙦 𝙨𝙞𝙨

simptom period dan pregnant is similar.

10mo trước

𝙤𝙠..𝙩𝙦 𝙨𝙞𝙨