Susu

Hai mummy semua... mummy2 minum susu mase preggy brape kali sehari yew. ???

20 Các câu trả lời

Sy minum susu 1 kli je shari,susu lazz,plus kurma,kismis pastu tdo heheh..susu lazz tu bgs sis x mnis,bubuh 4 scop pun tawar mcm tu jgk haha,alhamdulillah ok tp x la twar sgt,ok la rsenye,ni sume memg rutin hari2 sy,susu,kurma 2/3 biji,kismis 7/11 biji shari..n sminggu tu 2 kli minum air zam2 kdg3 skli

Selalu 2x.pagi n mlm. Kdg minum susu hl je selalu. Susu kurma. Ada jge susu similac for mom.. tp lebih byk fresh milk hl or farm fresh

Anmun materna, enfamama.. But now da mls nk mnum😅 ms 1st trimester smpai nk msuk 5bln mnum 2hari skali.. Now 2mgu skali je

Seeloknya 2 kali sehari.. Tapi sy gdm nurse & doc nasihat minum 1 kali je sehari

Saya minum 2x sehari sebelum sarapan n sebelum tido...sbb saya cepat lapar...

Saya minom skli je shari . Wktu lpas mkn tgh hri shja .. 😅

Sekali je sehari.. Anmum materna plain 😋

2 hingga 3 gelas susu sehari (buku pink)

As prescribe..2x 1hr..pg dan mlm

Sarapan pagi & sebelum tido 😊