Mengidam makanan

Hi mommy apa rasa kalau mengidam tapi husb x nak belikan Sedih betul sya rasaa 🥲 Sedih mendalam betul Kemarin sa mengidam mangga lepastu dia ckp XDA lah org jual mangga sbb x musim Pastu sekarang sya CKP lagi sya nak makan mangga pastu dia Ckp mana ada hari2 begini Ada hari kamis la Pdhal kemarin sya minta hari kamis dia CKP XDA tu org jual mangga sbb x musim Sorry mommy terasa betul hati sya 🥲🥲

3 Các câu trả lời

Saya pernah jugak macam ni. Saya teringin breakfast mcd yang pagi pagi tu. Husband susah nak bangun pagi. Breakfast tu pulak smpai pkl 10am je ada. Jadi nya saya bawak je perut sarat sarat, drive g beli sendiri. Husband tidur kt rumah. Terasa mmg terasa. Lelaki ni kekadang time pregnant la paling dia menyakitkan hati. Smpai hari ni anak saya dah nak masuk setahun, saya ungkit benda tu. Maknanya saya mmg ingat sampai bila pun saya ingat.

Klau mcm tu beli je sendiri 😅Klau ad jiran dkt2 mntk tlg jiran belikn ke Klau ad nmpk kat mn2 or tanya la dlm group FB kwsn awk tinggal tu ad x yg jual mangga..sllu pasar mlm ad je awk blh beli kat pasar mlm or Time keluar beli brg dapur ad je buah2 mesti ad sekali buah mangga..sy Klau nk mkn ap2 order je x pun mntk jiran belikn sbb husband sy tgh x de kat umah 😅

11mo trước

btl tu, cakap je dekat husband, teringin makan itu ini then p beli je sendiri husband busy naw, kalau kita tak larat, order je pakai abgpink ke abg hijau ke, atau cari seller tu suruh cod

sy selalu kluar ja beli sndiri. x pon suruh adik x pon mengada kt kawan2 hahaha