Boleh tengok cerita malbat

Ngh pregnant 6 bln, husband ajak tgok citer malbat, bole ke kite tgok cerita tu😅#pleasehelp #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

5 Các câu trả lời

boleh je. nk karoke pun boleh 🤣 saya tengok movie jgk mcm mcm dh tengok. yg seram yg bunuh2 darah2 pun tengok, tkde masalah. cuma masalahnye sakit pinggang duduk lama sgt. saya tengok movie kena amik seat beanie / baring baru selesa 😂

Saya dari awal pregnancy smpai skrng 29w setiap bulan 1 kali pg tengo wayang dngan husband. Crita marvel ke, crita seram ke, cerita action2 ke smua dah tengo🤣

Boleh. Bunyi bising tembak2 tu awak boleh cover dengan pakai earphone okay? Saya buat macam tu tiap kali tengok wayang sebab saya senang terkejut hahaha

Boleh rasanya, x berat sgt citr tu. sy time 4 month husband ajak tengok john wick cane tu.. 😓 haha

Boleh je awak. Tp spoiler alert, cerita tu banyak tembak2 tauu bising sgt awak