Due 24/7 apa khabar ?

bakal2 mommy dah bersalin ke ?? sy masih belum turun tanda lagi. risauuuu 🥹🥹🥹🥹

8 Các câu trả lời

saye due 22/7, tapi lahir 11/7, blom ade pembukaan dan tande2 nak bersalin, tapi dokter bagi induce dan balon. alhamdulillah 5 hari juga dlm hospital tahan contraction

due kita sama... saya pn x de tanda apa² lg.. dh dpt dh tarikh serah diri.. 6 hari lpas tarikh due, klau x bersalin lg... hmm..

klo blh serah diri ke hospital sehari sblum due.. n pasti kan kandungan ade pergerakan..dlm 12 jam sehari...

Sama lah saya. Due 24/7 tpi tkde tanda lagi 🥹

saya due 22.07..tapi belom ada tanda2

Saya due 23/07 pun belum turun tnda

Due 30/7 dh bersalin 15/7 haritu

mg dpmudahkan segalanya amiin