Muntah dengan kerap

Hi ibu ibu. Nak tanya. Ada apa apa effect tak kalau dok tahan daripada muntah? 🥹 dah 3 hari dah rasa nak muntah tapi saya tahan daripada keluarkan sebab malas dah nak muntah pastu lapar balik dalam waktu waktu yang tak patut 😂

2 Các câu trả lời

Hebat nye awk mcm mne boleh tahan nk muntah tu.. Sy kalau tiap kali nk muntah tu.. Mmg kne kluarkan.. Kalau x mmg kepala pon akn pening apa smua, x selesa sgt la.. Xde effect apa pon cuma awk je la rse kurang selesa kan