Ubat tahan muntah

Ada tak ibu-ibu masa trimester pertama ni terpaksa ambil ubat tahan muntah...tapi tetap tak jalan juga, tetap muntah dan loya tu ada juga..ada cara lain lagi tak nak hilangkan alahan muntah tu...saya rasa penat dan tak larat bila muntah banyak sangat

5 Các câu trả lời

Saya! Semua ubat tahan muntah ambil dkt klinik swasta semua tak jalan, tetap muntah. KK bagi 1 ubat tahan muntah Veloxin nama dia, baru ok sikit. Masih mual muntah tapi tak muntah seteruk dulu. Dapat rasa better sikit. Awak boleh dapatkan nasihat Dr utk cuba ubat tu mana tahu berkesan.

Jika begitu, memang kena hadapi alahan dgn reda, sabar dan syukur sebab dikurniakan kehamilan. Set in mind, ujian kehamilan tu sementara je, sebab nak terima sesuatu yg gembira, ada ujiannya. Kuatkan semangat OK.

sama sis sy pon alahan teruk.. makan ubat tahan muntah pon x jalan.. mmg kuncinya kena sabar dan redha..

Ada..sya minta dekt dr time check perut.. alhmdulillah.. oky sikit alhn tuh

ada