Doakan baby saya ❤️

Salam and hi semua. Esok saya nak checkup baby. Doakan baby saya sihat and ada denyutan jantung sebab saya fobia last pregnancy saya miscarriage sebab baby tkda heartbeat. Now saya baru 8weeks plus. Doakan saya ye semua 🥰❤️ terima kasih#1stimemom

1 Trả lời

Semoga dipermudahkan... Sama la sy trauma sbb gugur yg lps... Semoga Allah jaga kan kandungan Dan baby amin

4y trước

Itula sis. Saya pun trauma. Esok nak scan mudah mudahan baby saya sihat ❤️ sis now tgh pregnant atau ttc?