Berkenaan petai

Sy 36week☹️ sy mkn dgn kuantiti petai yg kecik tpi byk jga lah..mcm mna ye 🥺#seriusnanya #pleasehelp

3 Các câu trả lời

Kalau boleh kurangkan. Saya pun makan ulam2 jering petai. Tapi perut da xtahan. Akan sakit nanti. Lagi2 dah nak hujung2 ni, takut berbau pulak LR nnty 😂

2y trước

Saya sama dgn awak 36w1d. Haritu masak gulai jering campur pucuk ubi. Meronta2 perut mcm contraction,dari pukul 4pagi-9pagi. Baru nak g hospital baby da relax dlm perut. Tu terus bhnty dlu. Habis pantang baru sambung semula. 😅😅

bru tahu petai tkbleh 😢 bnyk dh petai sy mkan .. sngt2 bnyk smpai kdg sy mkn yg tk msak tu ..tp kencing smua ok skrg dh 35w5d

2y trước

dh 35w6d sis 😂 dh stop dh ..baca ni je trus taknak lagi aaa..tmbh lg bca yg lain klau msuk lr tkut bau ..taknak la 🥴

risiko kesan pada buah pinggang . pastikan kencing lawas ok.