BILA NAK PREGNANT

Dah setahun dah ttc, masih belum ada tanda. Sedih tapi nak buat macam mana kan 😢 Bestnya lah tengok orang lain dah pregnant cepat 😞 Memang lah tu rezeki tapi hmm..

29 Các câu trả lời

boleh try guna opk untuk cari waktu subur sis.. cari smpai jumpa dan jangan putus asa.. semoga ada rezeki buat sis dan para para pejuang garis dua yang lain.. amin ya rabb 🤲🏻💪🏻💐

Hiiii, cuba lah pergi fertility clinic. Sy pun usaha cara tu dan Alhamdulillah terus lekat dengan treatment clomid. Dr akan check ovary ada masalah atau tak semua.

2y trước

Sy pun plan nak ada anak sebelum umur 30. Sbb tu sy usaha cara ni juga. Bulan 12 & 1 sy consult, bulan 2 pregnant. Of course dengan rezeki Allah juga, skrang sy nak masuk 8bulan.

saya doakan awak cpt2 dpt baby,jgn down sis.jaga kesihatan mental dan fizikal😘insyaAllah rezeki awak akan tiba nnti.

hi awak . jangan lah sedih . nanti bila dah sampai masa yang sesuai, Allah mesti bagi . stay strong 🥰

2y trước

InsyaAllah tq Nisa ❤️

Semoga dikurniakan rezeki zuriat yang soleh dan solehah buat semua yg sedang menanti🤍

ikhtiar makan madu turki wawa zainal tu. sy consume Alhamdulillah 3 bulan kmudian lekat

boleh try amalkan madu+jus delima.. alhamdulillah setakat ni okk

2y trước

Sy tengah amalkan susu kambing campur kurma jugak. InsyaAllah sy cuba amalakn madu & jus delima pula. Tq 😊

Sy doakan agar cepat mengandung… ameen

insyallah ada nnt