TTC

Assalamualaikum.. Saya nak tanya... Ada tak. Yang mengalami situasi yang sama macam kawan2 saya... Sebelum ni berTTC jiwa kental ja Walaupun dah 2 3 tahun.. Ttc.. Tapi sebelum disahkan pregnant.. Dlam 4 5 bulan sebelum tuh.. Hati jadi sensitif... Dalam nakkan anak.. Bila cek upt -ve jadi sedih Bila tengok baby jadi sedih.. Padahal sebelum ni xda rasa macam tuh chill ja.. Tiba2 4 5 bulan selepas tuh Dapat news pregnant... Memang selalu sebelum pregnant akan ada naluri macm tu ke.. Ada tak yang alami macam ni.. ??

2 Các câu trả lời

Biasa la tu. Bila kita seronok tengok org dh serba serbi lengkap kita mula rasa kosong dgn apa yang kita tak ada. I feel u

Biasa je tu. Hormon dan emosi kita berubah2. Ada masa kita kuat, ada masa emosi tu mudah terusik. Btw, congrats sis