Berat baby

Salam. Saya 25week. Baru2 ni scan baby 915g. Dekat 1kg. Adekah baby sy besar 😅 sape 25week mcm saya n baby keluar anggaran berapa ye ? risau sangkut GDM je.

9 Các câu trả lời

scan tu estimate shj .. kalau ikut apps ni berat sesuai dlm 500 ke 600 g kot . takpe +ve je dlu .. kurangkan manisan dlm mknn n minuman .. jaga carbohydrates intake .. and bykkan minum air suam .. tukar kan nasi pada oat pn bagus utk org yg ada kencing manis

saya pun mcm ni jugak, balik terus susah hati, menangis. risau sangkut gdm. tunggu minum air gula lah jawabnya 28 weeks nanti 😅

2y trước

saya pun baru ja minun tadi 27 week harap2 tak sangkut la.

saya 25 week, berat baby 855 g. doktor di hospital kata ok.

saya 26 weeks bby dah 1.07kg,scan 23weeks aritu 600g

sy 25weeks jugak ada GDM tapi baby sy baru 770g..

sy pun besar, scan 25 weeks dh 1kg 😥

Doc cakap apa ye. Nak tahu jugak

sy 24 weeks 625gm

sy 27w4d 1.01g